Canaryfly: Kompenzace za zpoždění a zrušení letu

Nárok na kompenzaci dle nařízení EU 261/2004

Nařízení EU 261/2004 je jako ochranný štít pro cestující. Pokud se vám stane, že máte zpožděný let, zrušený let, nebo vám bylo odepřeno nalodění kvůli overbooking, můžete mít nárok na finanční kompenzaci. Toto nařízení se vztahuje na všechny lety, které odstartují z EU, nebo lety do EU s evropskou leteckou společností. Pokud váš let má problémy, můžete dostat až 600 EUR. Je to způsob, jak letecké společnosti motivovat k tomu, aby dodržovaly své letové plány a respektovaly práva cestujících.

Kompenzace za zpožděný let Canaryfly - kdy a jak to funguje

Letět s Canaryfly a zažít zpoždění může být frustrující, ale EU nařízení je zde, aby vám pomohlo. Pokud je váš let zpožděn o více než tři hodiny, můžete mít nárok na kompenzaci. Důležité je, aby zpoždění nebylo způsobeno mimořádnými okolnostmi, jako jsou špatné počasí nebo stávky, které jsou mimo kontrolu letecké společnosti. Pokud se vám to stane, stačí navštívit naši stránku a vyplnit formulář. My se pak postaráme o vše potřebné, abyste dostali kompenzaci, na kterou máte nárok.

Kompenzace za zrušený let Canaryfly - kdy a jak to funguje

Zrušení letu může narušit vaše plány, ale naštěstí existuje způsob, jak za to získat kompenzaci. Pokud Canaryfly zruší váš let a neinformuje vás o tom alespoň 14 dní předem, můžete mít nárok na kompenzaci. Stejně jako u zpoždění, i zde nesmí jít o mimořádné okolnosti. Vyplněním formuláře na našem webu můžete rychle zjistit, zda máte nárok na kompenzaci a my vám pomůžeme celý proces zvládnout co nejhladčeji.

Na jakou částku kompenzace má cestující nárok?

Částka kompenzace, kterou můžete dostat, závisí na délce letu. Pro lety do 1500 km může být kompenzace 250 EUR, pro lety mezi 1500 a 3500 km je to 400 EUR a pro lety nad 3500 km můžete dostat až 600 EUR. Příkladem může být let z Prahy do New Yorku, který je dlouhý přes 3500 km, takže kompenzace by byla 600 EUR. Pokud letíte kratší trasu, například z Madridu na Tenerife, můžete očekávat kompenzaci 400 EUR, pokud dojde k zpoždění nebo zrušení letu.

Kdy vzniká nárok na kompenzaci

Nárok na kompenzaci vzniká, když let není zrušen nebo zpožděn kvůli mimořádným okolnostem. Pokud vám bylo odepřeno nalodění nebo jste zmeškali navazující let kvůli chybě letecké společnosti, máte také nárok na kompenzaci. Naopak, pokud jste se nedostavili k odletu včas, nebo jste neměli potřebné cestovní doklady, kompenzaci nedostanete. Další situace, kdy kompenzaci nedostanete, je, když je let zrušen kvůli stávce letištního personálu nebo kvůli přírodním katastrofám.

Jak získat kompenzaci za zpožděný nebo zrušený let společnosti Canaryfly?

Získání kompenzace může být složitý proces, ale nemusíte to dělat sami. Můžete to zkusit přes web Canaryfly, ale proč se zatěžovat, když to za vás může udělat náš tým na Refundio.cz? Stačí vyplnit náš jednoduchý online formulář a my se postaráme o všechno ostatní. S námi je získání kompenzace snadné a bez starostí. Naše služby jsou navrženy tak, aby vám ušetřily čas a energii, a zároveň zvýšily vaše šance na úspěch.

Co dělat, když letecká společnost kompenzaci zamítne?

Pokud Canaryfly zamítne vaši žádost o kompenzaci, nezoufejte. Kontaktujte nás na Refundio.cz a my vám pomůžeme. Naše služby zahrnují krok za krokem pomoc s celým procesem, od vyplnění formuláře až po právní zastoupení, pokud je to potřeba. S námi máte nejlepší šanci na úspěch. Naše zkušenosti a znalosti vám pomohou překonat překážky, které mohou letecké společnosti klást do cesty, a zajistí, že dostanete kompenzaci, kterou si zasloužíte.

Využití služeb Refundio.cz je jednoduchý a efektivní způsob, jak získat kompenzaci za zpožděný nebo zrušený let s Canaryfly. Nechte starosti na nás a užijte si kompenzaci, kterou si zasloužíte. Naše služby jsou transparentní a bez rizika - neplatíte, pokud nevyhrajete.

Letěli jste s jinou společností? Podívejte se, jak kompenzaci získat

Ověřte svůj nárok na kompenzaci zdarma
Ověřit